back to top
26.6 C
Mostar

Besplatni Google alati – Savjeti za digitalni marketing

Drugi upravo čitaju

Google nudi brojne besplatne poslovne alate za pojedince.

Besplatni Google alati podrazumijevaju alate za produktivnost i komunikaciju, digitalni marketing, razvoj web stranica i aplikacija, pohrana podataka i više.

Poslovni besplatni Google alati

Profil tvrtke na Googleu omogućuje vam upravljanje izgledom vaše tvrtke na Google pretraživanju i kartama.

Pomoću poslovnog profila možete se povezati s kupcima, objavljivati ​​ažuriranja, navoditi svoje proizvode i usluge, prihvaćati online narudžbe i još mnogo toga.

Profil tvrtke na Googleu

Google za maloprodaju je resurs za upravljanje Googleovim maloprodajnim alatima.

Omogućuje integrirane uvide, upravljanje kampanjom i izvješćivanje za praćenje proizvoda, praćenje konkurenata i otkrivanje prilika za rast.

Gmail je Googleova aplikacija za e-poštu. Besplatna verzija uključuje 15 GB besplatnog prostora za pohranu na Google disku.

Gmail vam također omogućuje komunikaciju putem SMS-a, glasovnog ili videochata.

Google vožnja je aplikacija za pohranu podataka u oblak. Besplatna verzija ima kapacitet do 15 GB datoteka i integrira se s Googleovim aplikacijama — Dokumenti, Tablice i Prezentacije.

Pretražujte po ključnoj riječi i filtrirajte po vrsti datoteke, vlasniku i više. Drive čak može prepoznati sadržaj u vašim skeniranim dokumentima i slikama.

Google kalendar je platforma za organiziranje i dijeljenje događaja. Pristupite svom kalendaru u pokretu uz dvosmjernu sinkronizaciju s telefonom ili tabletom. Držite se svog rasporeda i primajte podsjetnike putem e-pošte ili SMS-a.

Google Meet je usluga video konferencija. Besplatna verzija omogućuje vam razgovor s do 100 ljudi sat vremena.

Podijelite svoj zaslon ili pristupite pametnoj ploči. Zakažite sastanke u Google kalendaru i pošaljite pozivnice sudionicima.

Premium verzija nudi dodatne značajke kao što su 24-satno pozivanje, snimanje sastanaka, ankete i sobe.

Google Meet

Google Chat je aplikacija za razmjenu tekstualnih poruka za timsku suradnju.

Sadrži usporedne uređivače, sastanke jednim klikom, zakazivanje, stvaranje dokumenata, dijeljene datoteke, zadatke i događaje.

Google upozorenja omogućuje praćenje weba u potrazi za novim sadržajem oko određenih riječi i fraza.

Primajte upozorenja e-poštom u stvarnom vremenu, dnevna ili tjedna.

Google trendovi prikazuje količinu specifičnih upita za pretraživanje na Googleu u različitim regijama i jezicima.

Koristite ga za praćenje popularnosti ključnih izraza tijekom vremena.

Google grupe je alat za suradnju. Koristite ga za obavještavanje timova i organiziranje događaja.

Stvorite pretinac pristigle pošte za suradnju i dodijelite razgovore članovima koje ćete pratiti.

Google obrasci je alat za stvaranje i dijeljenje online obrazaca i anketa te analiziranje odgovora u stvarnom vremenu.

Google obrasci

Zadržati je alat za snimanje bilješki, popisa, fotografija i zvuka. Postavite podsjetnike prema lokaciji ili vremenu.

Podijelite kontrolne popise i pogledajte stavke koje se odjavljuju u stvarnom vremenu. Sinkronizirajte Keep na svim svojim uređajima kako bi vaš sadržaj uvijek bio s vama.

Bloger je platforma za kreiranje i objavljivanje blogova. Birajte između šablona jednostavnih za korištenje ili dizajnirajte nešto novo. Nabavite poddomenu blogspot.com ili kupite prilagođenu verziju.

Google prevoditelj je aplikacija za prevođenje za do 108 jezika (59 bez internetske veze). Trenutačno prevedite tekst na slikama usmjeravanjem kamere. Prevodite dvojezične razgovore u hodu.

Google Voice besplatno poboljšava mogućnosti vašeg telefona, bez obzira na model ili operatera. Upotrijebite jedan broj koji zvoni bilo gdje, primajte transkribirane poruke govorne pošte isporučene u vaš sandučić i upućujte besplatne pozive i poruke u SAD-u i Kanadi.

Google Chrome je web preglednik. Uz brojna proširenja dostupna putem Google Web Storea, Chrome je vrlo prilagodljiv – za poduzetnike, programere i profesionalce.

Razvijte moju trgovinu pruža brzu i jednostavnu analizu vaše maloprodajne web stranice.

Dobijte ukupnu ocjenu, detaljne uvide i preporuke koji će vam pomoći da ojačate svoje poslovanje. Pogledajte kakvo je vaše web mjesto u usporedbi s vašom maloprodajnom konkurencijom. Pristupite bazi podataka resursa i odabranih Google alata.

Rastite uz Google pruža alate i resurse za proširenje vaših vještina. Zaradite certifikate za karijeru i pristupite programima i inicijativama za mala poduzeća i novoosnovana poduzeća.

Rastite uz Google

Pronalazač tržišta identificira nova potencijalna tržišta i informacije za početak prodaje kupcima kod kuće i diljem svijeta.

Možete planirati operacije prilagođene vašoj ciljanoj publici — uključujući lokalizaciju, plaćanja, brigu o kupcima, porez, pravo, logistiku i zapošljavanje. Razviti i implementirati međunarodnu marketinšku strategiju.

Google AdSense je alat za izdavače za unovčavanje svog mrežnog sadržaja, koji pokreće Google Ads.

AdSense funkcionira spajanjem oglasa s vašom web lokacijom na temelju sadržaja i posjetitelja.

Google za startupe je središte za pronalaženje proizvoda, resursa i programa za svaku fazu poslovnog putovanja.

Dobijte taktike i alate o raznim temama pokretanja. Povežite se s kolegama osnivačima i stručnjacima u vašem lokalnom poduzetničkom ekosustavu.

YouTube je Googleova besplatna platforma za dijeljenje videa. Koristite ga za učenje novih vještina, reklamiranje svojih proizvoda ili usluga ili njihovu prodaju putem prijenosa uživo.

Google Marketing Platform

Alati za digitalni marketing

Google Marketing Platform je središnja platforma za oglašavanje i analitiku.

Nabavite besplatne alate za poboljšanje svog marketinga, poput analitike web-mjesta i aplikacija, intuitivnog testiranja i više.

Google Analytics omogućuje vam mjerenje prometa, posjetitelja i više na vašim web stranicama i aplikacijama.

Pratite prodaju i konverzije preko oglasa, videozapisa, web-mjesta, tableta i pametnih telefona.

Shvatite koji dijelovi vaše web stranice imaju dobru izvedbu, izmjerite uspjeh svojih programa društvenih medija i izradite bolje ciljane oglase.

Planer ključnih riječi je alat za istraživanje u Google Adsu. Pronađite ključne riječi koje su najrelevantnije za vaše poslovanje i steknite uvid u njihovu učestalost pretraživanja i kako su se te fraze mijenjale tijekom vremena.

Google Data Studio vizualno prikazuje podatke. Brzo izradite interaktivna izvješća i nadzorne ploče. Ugradite svoje izvješće za bilo koju web stranicu. Surađujte u stvarnom vremenu.

Google Optimize je platforma za testiranje varijanti web stranica i gledanje njihove izvedbe u odnosu na vaš cilj.

Optimizator će pratiti rezultate vašeg eksperimenta i reći vam koja je varijanta vodeća.

Upravitelj oznaka je alat za upravljanje svim oznakama vaše web stranice.

Dodajte i ažurirajte oznake kako biste bolje razumjeli konverzije, analitiku i više.

Brzo usvojite nove marketinške strategije s ugrađenim Google predlošcima i oznakama trećih strana za mjerenje i marketing.

Upravitelj oznaka

Rich Media Showcase objavljuje inovativne kampanje vrhunskih oglašivača i agencija za vašu inspiraciju.

Google digitalna garaža nudi online tečajeve i webinare za razvoj vaših vještina. Teme uključuju digitalni marketing, pokretanje web stranice, online oglašavanje i širenje u druge zemlje.

Alati za izradu web stranica

Google Developers je resurs za pristup alatima za izradu web aplikacija. Pregledajte imenik odobrenih razvojnih programera Googlea i druge resurse.

Google Search Central bivši Google Webmasters, pruža alate i resurse za izvedbu organskog pretraživanja vaše web stranice, sigurnosne probleme, vidljivost Search Consolea i više.

Google Search Central

Google Search Console pomaže vam u praćenju, održavanju i rješavanju problema s prisutnošću vaše web-lokacije u Googleovim organskim rezultatima pretraživanja.

Potvrdite da Google može pronaći i indeksirati vašu stranicu. Shvatite kako se rangira.

Pogledajte podatke o prometu, popravite probleme s indeksiranjem i primajte upozorenja kada Google naiđe na probleme.

Testirajte kompatibilnost s mobilnim uređajima omogućuje vam procjenu koliko lako posjetitelj može koristiti vašu stranicu na mobilnom uređaju.

Samo unesite URL da biste vidjeli rezultate.

Google PageSpeed ​​​​Insights izvješćuje o brzini preuzimanja stranica na mobilnim i stolnim uređajima te daje prijedloge za poboljšanje.

Preporuka:

MOŽDA VAS ZANIMA